Histoforum Toetsmateriaal

 

(Advertentie) 


Laten we het eens over de toekomst hebben
Soms is het tijd voor iets nieuws. Een master Leraar Geschiedenis volgen aan de Hogeschool van Amsterdam biedt je de uitgelezen kans om meer uit jezelf en je carrière te halen. Je ontwikkelt je tot eerstegraadsleraar geschiedenis.
Het onderwijs wordt verzorgd door hooggekwalificeerde docenten die de praktijk kennen. Je vakkennis komt op academisch niveau en wordt breder, dieper en up-to-date. En wat je leert kun je direct in je werk toepassen. Lastig te combineren? We bieden een flexibel deeltijdprogramma.

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek: mastereducation@hva.nl.

Meer informatie 

Toetsen

De rubriek toetsen bevat:

Tijdvaktoetsen over één of meer tijdvakken, beschikbaar gesteld door collega's. Voor deze rubriek kunnen alleen docenten een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen.

Examens nieuwe stijl met alle opgaven uit de pilotexamens 2006 tot heden, geordend op periode. Voor deze rubriek kunnen alleen docenten een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen.

Toetsopdrachten, een rubriek met meer dan 100 korte opdrachten die u (al dan niet bewerkt) kunt gebruiken als oefenmateriaal of als toetsmateriaal.

Aanvullingen zijn welkom.

Nieuws  

 

Examenvragen sinds 2006

Aan het bestand met examenvragen sinds 2006 zijn nu ook de vragen uit 2017 toegevoegd, inclusief de p-waardes (inloggegevens voor docenten via Albert van der Kaap).


Nascholingen

In de Histoforum nieuwsbrief vindt u een actueel overzicht van nascholingen. U kunt nascholingen per mail aanmelden.  


Histoforum nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes voor het geschiedenisonderwijs, meld u dan hierboven aan voor de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief van Histoforum.

De tweede Histoforum nieuwsbrief van februari 2018 is verschenen. 

 

Contact

Voor vragen en gebruikersnamen en wachtwoorden kunt u contact opnemen met Albert van der Kaap.