Histoforum Lesmateriaal

 

(Advertentie) 


Laten we het eens over de toekomst hebben
Soms is het tijd voor iets nieuws. Een master Leraar Geschiedenis volgen aan de Hogeschool van Amsterdam biedt je de uitgelezen kans om meer uit jezelf en je carriŤre te halen. Je ontwikkelt je tot eerstegraadsleraar geschiedenis.
Het onderwijs wordt verzorgd door hooggekwalificeerde docenten die de praktijk kennen. Je vakkennis komt op academisch niveau en wordt breder, dieper en up-to-date. En wat je leert kun je direct in je werk toepassen. Lastig te combineren? We bieden een flexibel deeltijdprogramma.

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek: mastereducation@hva.nl.

Meer informatie 

Lesmateriaal


Disclaimer

Deze rubriek bestaat uit de volgende onderdelen:

Lesmateriaal op periode

Het lesmateriaal op Histoforum is geordend op periode. Bij elk onderwerp staat een korte beschrijving en een indicatie van het niveau. Bij enkele opdrachten zijn antwoorden beschikbaar.

Lesmateriaal op tijdvak

Het lesmateriaal op Histoforum is ook geordend op tijdvak. Bij enkele opdrachten zijn antwoorden beschikbaar (inloggegevens vereist).

Lesmateriaal van anderen

Her lesmateriaal van derden is geordend op doelgroep. Dit overzicht is mogelijk niet actueel.

Instructiefilmpjes

Op Histoforum staan bij alle tijdvakken korte instructiefilmpjes.

Nieuws  

Vacature: expert wereldoriŽnterende vakken
SLO zoekt korte termijn voor de sector primair onderwijs een breed inzetbare expert wereldoriŽnterende vakken (1,0 fte). Solliciteren voor 15 januari a.s.
 Meer informatie

 

Vacature: projectmedewerkers Educatie bij ProDemos

ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat zoekt twee projectmedewerkers Educatie. Zij gaan een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van educatieve programma’s, werkvormen en lesmateriaal over politiek, democratie en rechtsstaat. Heb je ervaring met het ontwikkelen van educatieve en attractieve werkvormen en/of interactieve tentoonstellingen, kijk dan eens naar de vacature op de website van ProDemos. Solliciteren voor 21 januari 2018. 

 

Examenvragen sinds 2006

Aan het bestand met examenvragen sinds 2006 zijn nu ook de vragen uit 2017 toegevoegd, inclusief de p-waardes (inloggegevens voor docenten via Albert van der Kaap).


Nascholingen

In de Histoforum nieuwsbrief vindt u een actueel overzicht van nascholingen. U kunt nascholingen per mail aanmelden.  


Histoforum nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes voor het geschiedenisonderwijs, meld u dan hierboven aan voor de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief van Histoforum.

De tweede nieuwsbrief van januari 2018 vindt u hier.

  

Contact

Voor vragen over het lesmateriaal kunt u contact opnemen met Albert van der Kaap.